Enllaços d'interès

Printer-friendly versionPDF version
Aviation Weather CenterWeb oficial del NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) dels EUA. Ací trobareu tot de cartes meteorològiques, entre elles les de vents en altura, imprescindibles per planificar correctament un vol de llarga distància.
Charts.Aero - World-wide Airports chart databaseWeb on poden trobar-se cartes gratuïtes d'un bon nombre d'aeroports del món.
FlightSim 2004 Freeware SceneriesMuntanyes d'escenaris gratuïts per al MS Flight Simulator 2004.
NAVIGRAPH
Les bases de dades dels avions han d'actualitzar-se quatre cops l'any per tal d'assegurar-se que tota la informació de que disposem és la correcta. En aquest web hi trobarem les actualitzacions per a pràcticament tots els avions i extres que hi ha al mercat com, per exemple, FSNavigator. És de pagament però els preus són raonables i molt necessaris.
Pilot FriendUn web interessant amb una munió d'apartats d'interès pel pilot real i virtual. Entre altres moltes coses, cartes de vent en altura. Només cal donar-li un cop d'ull al menú de la plana principal.
SimBrief

Magnífic lloc gratuït per planificar el vol, rutes, generació de plans de vol, etc., etc. Utilització molt i molt recomanada. Podeu descarregar-vos una carpeta amb exemples de formats generats per SimBrief.

SkybraryWeb en format Wiki on es pot consultar i descarregar informació de tot tipus relativa a l'aviació: documentació tècnica de qualsevol avió, procediments etc.). Un bon lloc per per perdre's-hi hores i hores.
SkyvectorAcí hi podem trobar cartes dels EUA, cartes d'aerovies, imatges climatològiques en temps real, etc.
Smart CockpitCom el seu nom indica ... la cabina intel·ligent. Només cal entrar-hi.
VRouteAquest web fet expressament pels membres de VATSIM conté, entre d'altres coses, una base de dades amb més de 150.000 rutes reals. Des d'ell podrem, a més, disposar del full de ruta, exportar un pla de vol als FMCs de diversos avions, a FSNavigator, etc. És gratuit i una eina imprescindible.

Powered by Drupal - Modified by Danger4k