Recursos i add-ons per millorar l'experiència

Printer-friendly versionPDF version
A la xarxa hi ha disponibles un bon nombre d'afegits (add-ons) que faciliten o milloren la qualitat de l'experiència. Els que describim tot seguit en aquesta secció són gaire bé imprescindibles per tal de volar correctament com a pilot de les Línies Aèries virtuals dels Països Catalans. Tots els que apareixen a la llista són per FS2004 i, probablement, per FSX.
All CPUs

Aquesta aplicació és indispensable per obtenir el màxim rendiment del FS2009 en ordinadors amb més d'una CPU. Aquest programa crea una icona a l'escriptori que és l'accés directe que hem d'utilitzar per engegar el simulador. Al activar-la, aquesta aplicació engega el FS2009 fent que la càrrega de treball es distribueixi entre totes les CPUs de l'equip. Volem agrair molt sincerament al seu creador, Behcet H. Sefkatlioglu, l'autorització per poder-ne disposar lliurement a Catalonian Airlines.

ATN Gauge
Aquest afegit dissenyat per Etienne Martin és una interessant utilitat que permet disposar d'un indicador al pannell de qualsevol dels nostres avions i que ens dóna la següent informació:
  1. Pushback amb control de velocitat i direccional.
  2. Velocitat controlada de rodatge.
  3. Indicació de la quantitat de combustible, payload, pes total de l'avió, temperatura i pressió.
  4. Pannell de control elèctric amb interruptors pels circuits.

i unes quantes coses més ...

És un indicador gratuit. Moltes gràcies a Etienne Martin per la seva generositat.

La instal·lació del botó que apareix en el pannell de l'avió per mostrar aquest indicador té una certa complexitat. Per tal d'estalviar-vos feina, hem posat a la vostra disposició els fitxers panel.cfg d'avions de la flota per tal que, si no heu modificat l'original, substituiu el vostre per aquest (FEU UNA CÒPIA DE SEGURETAT DEL VOSTRE ORIGINAL). Podeu descarregar els fitxers en l'enllaç Panell ATN Gauge en la plana de cada avió.

FSNavigator
Per aquells avions que no tenen FMC de base, el FSNavigator en supleix les funcions força reeixidament. A banda d'això, i per aquells que volem el més real possible, FSNavigator ens dóna informació sobre freqüències d'ajudes a la navegació i d'aeroports.
El seu creador, Helge Schröder, l'ha deixat d'actualitzar, però pot trobar-se fàcilment a la xarxa, és una eina molt útil en la simulació aèria i NAVIGRAPH actualitza la base de dades per poder seguir-lo utilitzant.
ILS LEBL (02) i LEVC (12)
Fitxers necessaris per fer funcionals els nous localitzadors de les pistes 02 de Barcelona (LEBL) i la pista 12 de València (LEVC) en les versions FS2004 original i escenari de José Mari Janices.
rcbse-10.zipAquest utilíssim afegit de fàcil instal·lació permet activar o desactivar motors individualment o colectiva i també utilitzar diverses combinacions de teclat per obrir portes en avions que en tenen més d'una d'operativa.
ServInfoLa utilitat d'aquest petit programa gratuit és indiscutible, sobretot després de la necessària actualització que en va fer VATSIM a finals de l'any 2007. Les explicacions sobren i cal instal·lar-lo com més aviat millor. És imprescindible per estarlviar-nos feina a l'hora d'emplenar el pla de vol de FSAcars.

Powered by Drupal - Modified by Danger4k