8.1. Operacions regulars

Printer-friendly versionPDF version

Són les rutes habituals de Catalonian Airlines i abasten sobretot Europa, però també altres parts del món seguint la filosofia de l'aerolínia (vegeu els mapes de les operacions regulars).

Les operacions regulars de Catalonian Airlines, en els nivells més bàsics de pilot, estan pensades en funció d'aquest, de llur FIR d’adscripció i llur habilitació. Segons això, tenim:

8.1.1.    Rutes per Segon Oficial d'Hèlix (H-SO)

En funció del FIR d’adscripció del pilot tenim operacions lliures dins del FIR de Barcelona, del FIR de Marsella o del FIR de Roma.

Vegeu la taula d'aeròdroms autoritzats per a H-SO.

8.1.2.    Rutes per Primer Oficial d’Hèlix (H-PO)

Aquests pilots volen les rutes des dels nostres hubs de València, Perpinyà i l’Alguer amb destinacions als Estats Espanyol, Francès i Italià, respectivament, en funció de llur FIR d’adscripció.

8.1.3.    Operacions Inter-Hubs

Enllacen els nostres hubs de l’Alguer, Barcelona, Palma, Perpinyà, Saragossa i València. Cal disposar de l’habilitació internacional.

8.1.4.    Hub de Barcelona

Centre de connexió amb països europeus no comunitaris i rutes intercontinentals. Cal disposar de l’habilitació internacional.

8.1.5.    Hub de Palma

Centre de connexió amb les capitals de la Unió Europea. Cal disposar de l’habilitació internacional.

8.1.6.    Hub de Saragossa

Centre de connexió amb les capitals dels països no comunitaris de la Mediterrània. Cal disposar de l’habilitació internacional.

Vegeu els mapes de les operacions regulars de Catalonian Airlines.

Powered by Drupal - Modified by Danger4k